SZÉPSÉGTANÁCSADÓ KÉPZÉS

 

Szépségtanácsadó tanfolyam

(OKJ 52 815 04)

Képzési engedély száma: 001172015 /A007

Kedves Érdeklődő !

2016. szeptember 01-től a végzettséghez kötött a sminkes és a 3D szempillakészítő (szálankénti szempilla-hosszabbító) szakma.
Ide kattintva megtalálható az ezzel kapcsolatos tudni való.

Szempilla hosszabbítók, sminkesek figyelem!

A 27/2012 NGM rendeletet 2016. augusztusában módosították, melynek értelmében olyan korábban nem szabályozott szépségszakmai területek, mint a 3D szempillakészítő (szálankénti szempilla-hosszabbítás) vagy a smink, mostantól kizárólag csak megfelelő szakképesítés mellett végezhetőek pl. kozmetikus, vagy szépségtanácsadó.

 

“A szépségnek, stílusnak, érzékenységnek, nagylelkűségnek és bájnak nincs szavatossági ideje.” Tish Jet

Tanfolyam ár, részletfizetés

Tanfolyam ár: egy összegben 380 000 Ft , részletben: 400 000 Ft, mely havonta 80 000 Ft/ 5 hó.
A tandíj összegéből levonásra kerül, ha előképzettségként kézápoló és műkörömépítő és/ vagy sminkes oklevéllel /bizonyítvánnyal rendelkezik.

Miért érdemes minket választania?

Gyakorlati képzőhelyünkön egyaránt végzünk csoportos, tanműhelyi jellegű képzéseket és a gazdasági életben, üzleti körülmények között tartandó felkészítést tananyagtól függően.

Elméleti oktatóink a törvényi előírásoknak megfelelően diplomás és megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező pedagógusok és/vagy szakemberek.

Államilag elismert OKJ-s végzettségek 5 hónap alatt

Több mint 25 éves képzési tapasztalat

Kiváló szakmai és versenyeredmények

Gyakorlati képzés kitűnő sminkes és kozmetikus szakembereknél

Fix költségek, előre meghatározott gyakorlati és vizsgadíjakkal

A képzés befejezését követően Europass bizonyítvány igénylési lehetőség

A képzés ideje

A képzés ideje 5 hónap. Hetente 8 óra elméleti oktatás, összesen 240 óra és 16 óra gyakorlati oktatás, összesen 360 óra.

Sminkes és kozmetikus mestereink tartják az elméleti és gyakorlati órákat, vizsgafelkészítőket, ahol a tanulók megismerhetik az aktuális szakmai és vizsgakövetelmény részletes előírásait, és ezek fényében gyakorolják az egyes vizsgák feladatait.

SZÉPSÉGTANÁCSADÓ OKJ-S TANFOLYAM (52 815 04) moduljai

11728-16 Munkavédelem és marketing

11729-16 Szépségtanácsadás

11498-12 Foglalkoztatás I. (érettségire épülőknek)

11499-12 Foglalkoztatás II.

A tanfolyam tartalma

A szépségtanácsadó a művészet-, divat-, és stílustörténeti ismereteit alkalmazva tanácsot ad az aktuális és személyiségjegyekhez, valamint alkalomhoz illő sminkkel, frizurával, körömlakkozással, öltözékkel kapcsolatban. A szépségtanácsadó ismeri és kivitelezi a különböző műszempilla-technikákat, képes a vendég stílusának megfelelő smink elkészítésére. Különböző test-, és arcfestési technikákat tud alkalmazni. Tanácsot ad a nem professzionális kozmetikumok használatával kapcsolatban. A szépségtanácsadó a szépészeti szolgáltatóegységek üzemeltetése során recepciós, adminisztrációs és higiéniai feladatokat tud ellátni.

A tanfolyam min. 10 fővel indul!

A jelentkezés feltételei:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce efficitur, lectus a maximus vestibulum, mauris nisl bibendum ipsum, sed pulvinar purus quam quis neque. Nullam condimentum ac nunc eget vehicula. Sed nisi purus, tristique congue nulla sed, elementum mattis enim. Mauris vulputate est id tellus suscipit, finibus facilisis nisi sagittis. Fusce nec ipsum purus. Suspendisse vel elit tristique, fringilla magna sit amet, dignissim dui. Curabitur risus arcu, elementum commodo felis quis, blandit laoreet sapien. Phasellus dignissim fermentum augue in posuere.

Tanfolyamunkat ajánljuk azon tanulni vágyóknak, akik:

akik szeretnének 5 hónap alatt piacképes szakmát szerezni, esetleg már előzetes tudást szereztek a szépségtanácsadói szakmán belüli részegységben pl. smink vagy 3D szempillakészítés

akiknek fontos, hogy ne csak bizonyítványt, hanem tudást is kapjanak a képzési idő alatt

akik a Szépségtanácsadó szakma elismert mestereitől szeretnék elsajátítani a szakmai gyakorlatot

akik nem csak tanműhelyi körülmények között tanulnának, hanem a már a képzési idő alatt a valós gazdasági körülményeket szeretnék megtapasztalni

akik a szakma megszerzése alatt dolgoznak vagy egyetemre ill. más jellegű nappali tagozatos iskolába járnak

Jelentkezés menete:

Személyesen irodánkban (Debrecen, Piac u. 38. 1. emelet) a végzettséget igazoló bizonyítvánnyal, foglalkoztatási-egészségügyi alkalmassági igazolással és a jelentkezési lap e-mailbe való visszaküldésével és 55.000 Ft egyidejű befizetésével, melynek összege az képzés díj 1.havi részlete.

További információt kérhet:

hedgeszakiskola@gmail.com | +36 70 632 2855

Ügyfélfogadás:

Hétfőtől-Csütörtökig 09:00-17:00 Péntek: 09:00-13:00. Előre egyeztetve!

Ismerd meg oktatóinkat!

1 + 2 =

További kérdéseid vannak a képzésekkel kapcsolatban? Kérdezz tőlünk bátran! Oktatóink minden felmerülő kérdésedre választ adnak.